Manier Beworteling Lenovo

Lenovo A316i smartphone is inderdaad in het belang van android smartphone liefhebbers. Door zijn specificaties kan heel draaglijk betrouwbaar te zijn als om games te spelen. Er zijn ook prediken deze smartphone zal Android OS Ontvang updates Kitkat.

Prijs is ook sanggat betaalbare smartphones, de marktprijs van deze telefoon op een prijskaartje onder rp. 1 miljoen. Ontwerp van deze smartphone is vrij dik, maar ik denk dat deze telefoon is bestand tegen gocangan of deuken.

Hoe kan ik Flash Stock ROM En Telefoon Lenovo A316i

De vorm is vergelijkbaar met a316i Lenovo A316-serie, maar de prestaties zijn zeer a316i lenovo kunt vertrouwen, want het heeft een groot genoeg RAM-geheugen is 512 MB. Bij deze gelegenheid wil ik een tutorial te delen hoe je de lenovo a316i knipperen om uw mobiele telefoon.

Manier van het flashen van de telefoon is niet veel anders dan knipperen evercoss A7T dat ik al eerder heb geplaatst. Maar het verschil moeten we de voorraad ROM a316i lenovo mobiele telefoon te vinden. Helaas heb ik niet zijn voorraad ROM originele lenovo 316i.

Maar we kunnen het rustig aan met de ROM knipperende lenovo a316i globbe en asteroïden. Goed voor degenen onder u die willen weten hoe je de telefoon lenovo a316i knipperen, kunt u direct luisteren naar ver onder.

Hoe kan ik Flash Stock ROM En Telefoon Lenovo A316i Met CWM

Voorwaarden:

1 HH al in Wortel
2 geïnstalleerd CWM

Wortel Methode:

Stock Rom Echte Originele Lenovo A316i, hier downloaden.
Q.5 ASTEDROID Stock Rom, Download hier.

Stappen:

1 Download Stock Rom.zip verplaats naar sdcard.

2 Draai HH agan ga dan in CWM door op de Power-knop + Volume omhoog.

3 In CWM doe de volgende stappen: Wipe Data / Factory Reset, Wipe Cache Partition en Wipe Dalvik Cache (in geavanceerde menu).

4 Selecteer Install zip uit sdcard en selecteer het bestand en installeer Rom.zip Stock.

5. rom Wacht tot het knipperen is voltooid en selecteer vervolgens ga terug en selecteer Reboot System Now.

6 Wacht tot het opstartproces is voltooid (vrij lange tijd de eerste boot).

7 Finish.

Nou dat was een gemakkelijke manier knipperen en voorraad Rom a316i lenovo mobiele telefoon die ik kan aan u te presenteren. Voor degenen onder u die nog steeds verward met hoe a316i lenovo smartphone knippert, kunt u deelnemen aan fb groep lenovo a316i

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Manier Beworteling Lenovo"

Post a Comment